chevron_left Terug naar overzicht

Barli

Bouwen met blijvende waarde!

Bij Barli laten we zien dat bouwen efficiënter én duurzamer kan, waardoor wonen betaalbaarder wordt. Ruim 30 jaar geleden waren we als pionier in prefab bouwen al een vernieuwer in de branche. En dat zijn we nog steeds. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende modulaire houtbouwers van Nederland. Het bouwen van de toekomst is bij Barli al lang begonnen! 

Barli Base: de basis voor elke huisvestingsopgave

De kracht van ons modulaire en circulaire Barli Base-woonconcept is de kneedbaarheid, onder meer in materiaalkeuze, indeling en afwerking. Barli Base is een concept dat zich in de praktijk al ruimschoots heeft bewezen, voor beleggers, ontwikkelaars en woningcorporaties. Altijd op maat afgestemd op het budget en de woonwensen van opdrachtgever en bewoners.

Het vaste vertrekpunt van ons woningconcept zijn drie woningtypes. Deze kennen niet alleen complete en efficiënt ingedeelde plattegronden, maar zijn ook volledig doordacht op het gebied van techniek en installaties. Het betaalbare en duurzame antwoord op elke huisvestingsopgave!

Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig naar onze woningfabriek? Neem contact met ons via de pagina van onze concepten.