chevron_left Terug naar overzicht

KlokGroep

Moederbedrijf KlokGroep is getransformeerd van een klein metselbedrijfje naar een 'regisseur' van grootschalige bouwprojecten. De laatste jaren zijn we flink gegroeid door de overname van Heilijgers en Adriaan van Erk. Samen met Novaform en Van de Klok bestaan we nu uit 4 dochterbedrijven, met ieder hun eigen specialismen, kennis en kunde. Kruisbestuiving en kennisdeling helpt ons om gezamenlijk verder te komen en nieuwe deuren te openen.  Hierdoor zijn wij in staat daadkrachtig in te spelen op veranderingen en uitdagingen in de markt.

De afgelopen jaren hebben we duizenden conceptwoningen gerealiseerd voor corporaties, beleggers en particulieren. Het zijn beproefde concepten die we samen met onze co-makers voortdurend doorontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Wat ons onderscheidt, is dat we alle doelgroepen kunnen bedienen door de combinatie van onze woningconcepten. Nieuwbouwconcepten voor grondgebonden woningen zoals BaseHome, voor de gestapelde bouw Wonivo en volledig circulaire woningbouw Optimaat sorteren wij voor op de toenemende vraag vanuit de markt naar de ontwikkeling van kleine, betaalbare en duurzame woningen.

Deze concepten zorgen ervoor dat KlokGroep ook in de aankomende jaren toekomstbestendige leefomgevingen zal blijven ontwikkelen en realiseren. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Conceptwoningen op ware grootte bekijken?  Kom naar ons Woonbelevingscentrum LIV.