chevron_left Terug naar overzicht

NEZZT

De Meeuw Nezzt - Thuis in flexibel wonen

Nezzt is het woonlabel van De Meeuw. Met Nezzt creëren wij slim, snel en bijzonder duurzaam flexibele woonoplossingen. Modulaire huisvesting die zowel een tijdelijke als permanente oplossing biedt en naadloos aansluit bij de identiteit van een stad, woonwijk of omgeving, en bij de vraagstukken en ambities van woningcorporaties, gemeentes, ontwikkelaars of beleggers.

We moeten zuinig omgaan met onze grondstoffen en anders leren kijken naar de woningbouw. Nezzt is betaalbaar, gemakkelijk samen te stellen en vliegensvlug op te bouwen. Ons concept groeit mee met de samenleving óf krimpt wanneer dat noodzakelijk is of de omgeving daar om vraagt. Samen bouwen we aan een toekomst waarin we zelf de ruimte bepalen met een thuis voor elke fase in ons leven.

We werken vanuit vaste modules, welke we kunnen voorzien van maatwerk. De klant kiest zelf de gewenste uitstraling, indeling en afwerking. De uiteindelijke vorm kan gedurende de levensduur van het gebouw aangepast worden.

Nezzt is de volgende stap in wonen, met ongekende mogelijkheden. Gebaseerd op de gewenste situatie, aantal bewoners, comfort en design. Maar ook eindeloos aanpasbaar en blijvend inzetbaar.